Moda, stil si eleganta de 20 de ani

Colectiile La Femme: Stilul smart casual – classic business si trendy

Vestimentatie de calitate si modele unice

20 de ani de moda, stil si eleganta. 20 de ani de pasiune pentru haine, care au crescut un brand cunoscut si indragit: La Femme Romania.

„Am prea multe rochii !“, cu siguranta nu a spus nici o femeie. Ne dorim modele noi de la an la an, culori de sezon, haine comode in stilul casual-chic sau de seara, care sa ne invaluie trupul si sa ne inalte sufletul.

Sa fim elegante, sexy, feminine, autentice! In colectiile La Femme gasesti tinute indraznete, dar si elegante pentru orice tip de silueta si orice tip de eveniment.

Vei fi frumoasa si plina de farmec la orice ocazie speciala cu o rochie de calitate si un design rafinat de la magazinele La Femme. Datorita varietatii modelelor, formelor, culorilor si tesaturilor colectiei, iti vei gasi cu usurinta rochia visurilor tale!

La Femme Romania aduce de la Paris aerul actual, fresh si schimbator al celor mai noi tendinte ale modei occidentale. Este exact ce-ti doresti!

Si magazinul online LaFemme.ro te asteapta cu topuri, rochii, pantaloni, geci si sacouri, fuste, accesorii, dar si cu reduceri, promotii, cadouri si preturi fara concurenta.

Nu uita! Ai 20% reducere daca esti studenta sau eleva.

In plus, consulta ofertele speciale create in fiecare saptamana: rochii, bluze sau pantaloni la preturi mai mici sau reduceri de sezon.

Vezi noile oferte >

Colectiile La Femme Romania: articolele vestimentare si accesoriile, aduse de la Paris, se gasesc in cele 9 magazine:

  • Bucuresti (Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni,Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon
  • Pitesti (Mall Pitesti si Calea Bucuresti)
  • Constanta (Centrul Comercial Tom și City Park Constanta).
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close