Alege Weekendul Humanitas – 20%-78% la toate titlurile!

„Dacă ţara întreagă şi-ar fi găsit drumul cum l-a găsit Humanitas din primul moment, fără nici o şovăială, am fi avut astăzi o altă Românie.“ (Lucian Boia)

„Într-un loc unde e bine şi e cald, unde miroase a scorţişoară, a vanilie, a nuci verzi şi a omenie, e mângâietor şi consult a te adăposti şi ascunde pe timp de furtună, când te usucă vântul şi tristeţea, şi urâtul, şi spaima că nu va mai veni niciodată primăvara, iar duhorile răului te vor sufoca definitiv. Am găsit întotdeauna la Humanitas acea oază de linişte albastră, de bunăstare aerisită, de subtilă invitaţie la confort  intelectual, pe care ne-o puteau oferi în tinereţe doar un părinte atent, un dascăl cu vocaţie, un prieten generos şi cultivat sau o întâmplare fericită. Sper că le voi găsi aici, la Humanitas, încă multă, multă vreme. La mulţi ani! “ (Irina Petrescu)

Sunt doar două citate – gânduri rostite de Lucian Boia si Irina Petrescu – dintre cele care au însoțit aniversarea a 20 de ani de existență a Editurii Humanitas. Au trecut 28 de ani si este la fel de îndrăgită de toți cei care s-au format spiritual la căldura cărților Humanitas.

Cu gândul la toți iubitorii de lectură, interesați de literatura ce cuprinde numele celor mai importanți autori clasici, moderni si contemporani, de cărțile de psihologie sau știință, filozofie, istorie, sci-fi, de cărți de călătorii, albume de artă, de fotografie sau de cărți pentru copii și adolescenți, va semnalam reduceri mari pentru cartile acestei edituri. In acest weekend, 9-11 noiembrie 2018, Libris deruleaza Campania Weekend Humanitas, cu reduceri de -20%-78% la toate titlurile si transport gratuit la comenzi de peste 50 de lei.

Referinte: humanitas.ro