Answear: Rucsacuri de calitate pentru scolarul tau

(sursa Under Armour UA Hustle Backpack II SKU:8520349 – YouTube)

Într-o industrie plină de numeroase opțiuni, rucsacurile devin acum mai moderne și mai pline de tehnologie ca niciodată. Under Armour poate fi brandul perfect pentru tine, dacă îți dorești accesorii sport și casual, care îți oferă nu doar confort, ci și o rezistență și o estetică deosebită a produselor. Gama rucsacurilor Under Armour cuprinde produse diferite pentru orice persoană și sunt deosebit de speciale. Dar ce le face atât de speciale?

În primul rând, modelul și materialul rucsacului sunt practice și estetice. Materialul impermeabil și modelele cu buzunare cât mai încăpătoare, cu o formă ergonomică și cu cât mai multe soluții de purtare sunt ideale pentru călătorii, dar și pentru școlari.

În al doilea rând, confortul oferit de rucsac este un alt aspect important, pe care Under Armour îl oferă cu generozitate, prin materialele de calitate și căptușeala utilizată pentru a asigura confortul.

În al treilea rând se înscrie respirabilitatea sau ventilația materialelor utilizate la confecționarea lor. În cazul rucsacurilor Under Armour, respirabilitatea este impresionantă, ceea ce îndepărtează ușor acumularea umidității sau a mirosurilor.

Așadar, fiecare dintre produsele lor demonstrează stăpânirea caracteristicilor, a inovației, a calității, a durabilității și a atractivității estetice. De aceea, sunt atât de speciale rucsacurile Under Armour și de aceea brandul este unul dintre cei mai populari producători  din industria de îmbrăcăminte sport de astăzi. 

Pentru școlari cu vârste de peste 10 ani, fete sau băieți, am selectat două modele din colecția de rucsacuri Under Armour, aflate în magazinul online Answear.

Under Armour – Rucsac Hustle 3.0

rucsac-pentru-scoala

Rucsacul Hustle 3.0 are un design gândit să satisfacă nevoile utilizatorului. Este prevăzut cu un manșon interior pentru a avea un acces ușor și un plus de securitate. Rucsacul este prevăzut cu bretele reglabile, ce au umplutură, pentru a asigura confortul ridicat pe parcursul zilei. Este rezistent la apă și a fost conceput pentru a transporta aproape orice articol – de la un laptop la stilouri, caiete și alte materiale.

Under Armour – Rucsac Ozsee

rucsac-pentru-scoala-2

Rucsac Under Armour Ozsee – Dacă un rucsac oferă prea multe caracteristici și o persoană caută o soluție mai simplă la nevoile cotidiene, rucsacul Under Armour Ozsee poate fi cea mai bună alegere. De fapt, acest model este cunoscut ca fiind preferat de către sportivi pentru a transporta produse și obiecte specifice. Acest model este combinația perfectă dintre design, confort și durabilitate. Rucsacul Under Armour Ozsee este dintr-un material rezistent la greutate, ușor de curățat și este încăpător, putând transporta totul, de la pantofi sport până la un laptop.

Alegerea unui rucsac trebuie să se facă după necesitățile copilului pentru școală, scopul pentru care îl cumperi, dar și ținând cont de înălțimea, vârsta și dorința celui mic. Oricare ar fi varianta aleasă, în această perioadă poți beneficia de campania Back to School, oferită de magazinul online Answear, în care produsele noi au reduceri de până la 30%. Fie că alegi modelele și brandul sugerate de noi, fie că optezi pentru alte modele din colecția de rucsacuri, ori rucsacuri pentru fete sau rucsacuri pentru băieți, misiunea ta devine una foarte simplă pentru începutul noului an școlar.

Poți comanda cu ușurință orice model, iar livrarea poate fi gratuită pe teritoriul României, pentru cumpărături de peste 200 de lei.