Vrei carte? Ai parte! 2+1 gratis

promotii la carti pe elefant

De astăzi, elefant.ro a dat startul campaniei „Vrei carte? Ai parte! 2+1 gratis la peste 10.000 de cărți!”  Până la data de 23 septembrie, vei avea posibilitatea să alegi cărțile dorite dintr-o selecție generoasă de la cele mai importante edituri.

Peste 10.000 de titluri te așteaptă, iar la 3 -5 cărți achiziționate, cartea cu prețul cel mai mic, va fi gratis. Promoția se aplică și pentru 6-8 cărți cumpărate, dintre care 2 carți cu prețul cel mai mic vor fi gratuite, iar pentru 9-11 cărți cumpărate, cele 3 cărți cu prețul cel mai mic vor avea gratuitate.
Potrivit Regulamentului Campaniei Promoționale prezente, a treia cea mai ieftină carte este gratuită.
  • Numărul produselor gratuite dintr-o comandă nu poate fi mai mare de 10 (maximum 30 de cărți/coş de cumpărături).
  • Codurile cu discount procentual sau valoric nu sunt active în timpul promoției „2+1 carte gratis”.
  • Promoțiile nu se cumulează, reducerea cea mai mare primează.

Ai 2+1 gratis la peste 10.000 de cărți! Vrei carte? Ai parte!

În perioada desfășurării campaniei, îți vei putea îmbogăți colecția de cărți preferate cumpărându-le online la prețuri mult mai mici. Elefant.ro a pregătit o serie de cărți de top și te așteaptă cu:

Pentru  produsele  cumpărate, livrare este afișată în pagina produselor, în pagina de Comandă precum și în e-mailul de confirmare a Comenzii.Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de  99,9 lei în rețeaua Punctelor de livrare.

Elefant.ro comercializează în prezent  aproximativ 110.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

Este unul dintre cei mai mari retaileri online din România și oferă clienților săi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele 18 puncte de livrare din București și din țară.