Bijuterii online – Stii ce inel de logodna vrei sa cumperi?

inele de aur cu pietre pretioase

Inelul de logodnă este un simbol al dragostei și al angajamentului, o expresie a bucuriei pentru relația prezentă și viitoare a celor doi tineri.

Când decizia este luată pentru acest moment emoționant în viața celor doi, următorul pas este alegerea inelului de logodnă. Dar ce fel de inel vrea partenera ta? Ar trebui să fie de aur sau platină? Ce stil de bijuterie i-ar plăcea?

Alegerea inelelor de logodnă poate deveni copleșitoare atunci când ai oferte cu o gamă amețitoare de opțiuni cu forme, monturi, culori și stiluri diferite. Cum și de unde să începi selectarea lor?

Când vine vorba de inele de logodnă, pentru început stabilește un buget disponibil. Gândindu-te la parametrii specifici, ce fel de bijuterii ați purta, dacă fiecare iși dorește un inel? Stilul clasic, modern sau sofisticat? Un inel din argint sau din aur?

În alegerea unei bijuterii cu diamante este bine să iei în considerare cele 4Cs: tăietura, claritatea, culoarea și caratele. Consultă ghid-ul inelelor de logodnă pentru a afla mai multe detalii ca stilurile – solitaire, vintage, sidestone, halo, pave sau bar -, formele: rotund, oval, pară,  inimă, princess, marquis, emerald, cushion, radiant sau asscher și modul de  măsurare a degetului și dimensiunile pentru alegerea potrivită a bijuteriei.

Poate că iubita ta ar prefera un safir peste un diamant, sau doar o piatră semiprețioasă, albă sau colorată. Utilizarea pietrei colorate în inelele de logodnă,  nu a fost niciodată mai populară ca acum, așa cum este aurul roz  sau combințiile de aur galben cu aur alb din ultimele tendințe pentru verighete.

Atunci când selectezi stilul bijuteriei trebuie să știi că o persoană mai sportivă și casual va prefera ceva mai simplu, iar o persoană romantică cu un aspect clasic va alege un stil vintage. Am selectat câteva sugestii și recomandări pentru alegerea inelului de logodnă dorit și a vă ușura, astfel, căutarea în multitudinea de opțiuni ale marketplace-ului eMAG.

inel de logodna-bijuterii-online

inele logodna cu diamant

inele logodna aur roz

inele logodna Swarovski

inele logodna aur alb-diamant

inele logodna diamant

 

Fie că alegerea inelului o faci singur, fie impreună cu iubita, cu siguranță este nevoie de răbdare și cunoaștere reciprocă.

Obiceiul purtării unui inel de logodnă își are originile în Egiptul Antic. Inelul simboliza un cerc nesfârșit și spațiul din inel, o poartă. O poartă către un alt statut, către o nouă dimensiune a dragostei, a angajamentului pentru persoana iubită.

Dacă dorești și alte bijuterii, poti consulta recomandarile si ghid-ul nostru.

sursa foto: sinostarpackagings.net 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close